Video's - 5 december 2018   10:11 James Woods in Woodsy’sWorld #2 & #3: World Cup in Stubai

Door:

James Woodsy Woods heeft het seizoen afgetrapt met z’n vlog en dus kijken we graag mee!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En daarmee kunnen we dus de komende periode genieten van James Woods voor de camera wat we erg nice vinden. We hebben nog niet het geluk mogen hebben om de beste kerel te ontmoeten, maar het kan gewoon niet anders of gaat een feest worden. Het kan gewoon niet anders!

Zeggen we heel hoopvol, want ze zeggen ook meteen dat je je idolen nooit moet ontmoeten. Ach, met James Woods moet dat gewoon goed komen… Toch? TOCH?!

Ja inderdaad. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat de Britse skiër meedoen aan de World Cup wedstrijd in Stubai en behalve dat je al weet hoe het voor ‘m afloopt krijg je nu te zien hoe hij het allemaal beleeft.

We doen overigens nu even twee afleveringen van Woodsy’sWorld in één artikel want hoe vet we James Woods als kerel ook vinden, z’n vlogs mogen wat ons betreft wel wat sneller gaan. Nu heb je hieronder een vlog over de World Cup in Stubai en een vlog over een downday, maar dat had van ons wel gewoon in één edit gemogen.

Hoe dan ook, we blijven er wel bij dat we het erg nice vinden dat hij is gestart dus wat dat betreft moeten we eigenlijk ook gewoon niet zeiken. Dus bij deze stoppen we daar dan ook mee en speciaal voor de dames: om je alvast een kijkje in de keuken van aflevering drie te geven, hier de foto waar ze het over hebben. Verder naar onderen zijn de beelden te bekijken!

#2:

#3:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's