Video's - 14 maart 2019   10:05 James Woods in Woodsy’sWorld #20: MAKE THE MOST OF NICARAGUA! TOP OF THE VOLCANO

Door:

Dus voor het geval dat je nog wilde weten waar James Woods uithangt: op de top van een vulkaan!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En daarmee weet je ook meteen dat hij nog steeds in Nicaragua zit om zichzelf even op te laden. Het dichtste bij wat hij bij skiën komt is waterskiën en dat doet hij daar niet, dus dat gaan we niet van ‘m zien.

Ook al is surfen wel iets wat James Woodsy Woods erg kan waarderen en dus wordt die actie wel in de nieuwe aflevering van Woodsy’sWorld gezet. Net zoals de actie rondom de vulkaan!

Nu denk je waarschijnlijk: “huh, actie rondom de vulkaan? Dat ding is toch gewoon een hoop aarde waar ooit eens enorm warm spul uit is gekomen?” En daar heb je helemaal gelijk in, maar James Woods is dus naar boven gerend om het een en ander te bekijken, en daarna was het natuurlijk tijd om naar beneden te gaan. Dat kon Woodsy op een normale manier doen, maar zij besloten om het anders aan te pakken.

Hoe dat zit zie je uiteraard als je hieronder op play klikt, want we gaan niet alles voor je voorkauwen. Zo is er namelijk nog wel meer te beleven met James Woods want de praatstoel is wel iets waar hij graag opzit. En dat vinden we alleen maar fijn! Check het dus snel na de klik, maar laten we hopen dat we James Woods ook weer een keertje terug zien in de sneeuw… Stiekem.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's