Video's - 18 maart 2019   17:35 James Woods in Woodsy’sWorld #21: HOLIDAY GYM ROUTINE BRAIN + BODY

Door:

Zoals het onderwerp al laat zien is de Britse skier nog steeds in het land zonder sneeuw, maar krijg je wel James Woods z’n gym routine te zien!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Op de vraag of je dat ook daadwerkelijk wilt zien is een tweede natuurlijk, want we kunnen best begrijpen dat je z’n vlogs vooral bekijkt omdat hij een extreem goede skiër is. James Woods vliegt namelijk de complete wereld over om de ene na de andere trick te landen op een plek waar je extra enthousiast van wordt, en tja… Als het dan al vier keer over Nigaragua gaat?

Dan begrijpen we best wel dat je er een keertje klaar mee bent. Of dat je niet al teveel zin hebt om naar z’n gym routine te kijken. Kijk, wij vinden het best wel interessant om te zien hoe zoiemand druk bezig is met alles op orde te houden en hoe hij dat allemaal aanpakt, ook al zullen we je dus zeker niet veroordelen als je er anders over denkt.

Want dikke shots bekijken zonder al teveel gezeik nadat je een lange dag hebt gehad is namelijk ook erg lekker. We hebben wat dat betreft goed nieuws voor je want dit is de laatste aflevering uit Nigaragua!

Yep, James Woods gaat namelijk weer z’n ski’s aantrekken en zichzelf van een aantal schansen afgooien, waardoor de nieuwe Woodsy’sWorld weer in de sneeuw zal gaan plaatsvinden! Denken we.

Hopen we.

Maarja, ook dat gaan we allemaal wel zien, eerst zit James Woods dus nog in de sfeer van training en surfen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's