Video's - 1 april 2019   16:12 James Woods in Woodsy’sWorld #24: LAST SECOND DECISION!

Door:

James Woods staat op het vliegveld van Barcelona en nu is de vraag: gaat hij mee met de rest van de atleten naar de World Cup wedstrijd in Silvaplana of toch niet?

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

“Finding himself on a party plane full of the Freeskiers departing from Slvsh Cup, will he be tempted to compete at the World Cup finals or will he resist the almighty force of FOMO and stick to his original plan…?” Valt er in de beschrijving te lezen en we geven meteen toe: ergens een leuke vraag die James Woods zichzelf stelt in het begin van de vlog!

Maar eh… Dan had het ook wel handig geweest als hij het antwoord uit z’n onderwerp had gelaten. Want ‘last second decision’ is niet alles wat er moest staan. Er moest eigenlijk ‘last second decision world cup finals’ staan.

Ja, dan is er natuurlijk niets meer om te cliffhangeren he, Woodsy! Is cliffhangeren overigens een werkwoord? Waarschijnlijk niet, maar je gaan er even easy goings vanuit dat je weet wat we er nu mee bedoelen.

Voor ons is het ook gewoon maandag he, dus laten we elkaar gewoon even wat ruimte geven. James Woods is in ieder geval lekker bezig daar in Silvaplana en met hem nog een aantal andere atleten die Danny heeft gefilmd. Complete bangers, onboard beelden en tekst en uitleg komen dus op je scherm voorbij en dat is wat we willen zien. Dus minder praten meer kijken, check ‘t:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's