Video's - 6 april 2019   11:53 James Woods in Woodsy’sWorld #25: YOUR QUESTIONS & MY ANSWERS

Door:

We zijn ondertussen aanbeland bij de 25e aflevering van Woodsy’s World en dat betekent dat het tijd is voor een Q&A en daar heeft James Woods naar geluisterd!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Je ziet het best wel vaak voorbij komen, want tja… Als je vlogt dan stel je jezelf open en krijgen andere mensen de kans om er iets van te vinden. En dan komen er dus ook nog wel eens vragen omhoog in de reacties! In dat geval heb je twee keuzes:

1) Er iets mee doen
2) Er niets mee doen

Is het zo simpel? Yes, het is zo simpel en James Woods heeft zoals je merkt voor keuze 1 gekozen. Hij is nu al op een kwart van de 100 en hij had nog geen enkele keer een Questions & Answers gehouden. Dat kan niet, want het is normaal voor een vlog dat er eens in de zoveel tijd een Questions & Answers momentje is en daarmee moest James Woods er ook aan geloven. Dat doet hij dan ook met blijdschap, want we gaan een kwartier lang antwoorden horen van de Brit!

Het maakt ‘m nog meer een held dan dat hij eigenlijk al was, want James Woods gaat er echt diep op in. Niet alleen waarom hij zo lang al op Salomon staat, maar ook wat z’n korte termijn goals zijn, wanneer het moment was dat hij dacht “shiiiit, ik ben een pro skier!” en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat gaan we dus niet doen. Is het ‘t niet waard om te kijken? Oh integendeel, maar dit keer gaan we dus niet alles verklappen. Zoals de vorige keer.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's