Video's - 15 april 2019   12:09 James Woods in Woodsy’sWorld #26: ITALIAN VS. SWISS ALPS

Door:

Nou, poeh… Waar zou deze aflevering van James Woods toch over gaan?

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Nou, dat zal je dus verbazen, want een echte vergelijking tussen beide landen gaan we namelijk niet echt krijgen. James Woods gaat gewoon van de ene naar de andere locatie om zich een uur in de rondte te skiën!

En daar is helemaal niets mis mee, dat geeft ons namelijk weer de mogelijkheid om naar het talent van James Woods te kijken én daarmee een nieuwe Woodsy’sWorld. En wat we precies in de nieuwste aflevering gaan tegen komen? “Now that contest season is over Woodsy and the crew find themselves deep in the heart of the Alps at the Swiss-Italian border! The cold, dark chunk of the winter season is over and it’s spring time glory shredding from here on out… we hope!” luidt de beschrijving en eigenlijk is daar alles wel mee gezegd.

Hij is dan ook wat korter dan de vorige afleveringen van Woodsy’sWorld geworden, ook al mogen we de laatste natuurlijk niet echt meetellen. Qua lengte dan. Want dat was een vragenvuur die op James Woods afgevuurd werd en waar hij antwoord op moest geven. Interessant was het zeker, maar qua tijd mag je dat niet echt vergelijken met de andere afleveringen die de Brit het internet op stuurt.

Maakt verder ook niet uit, waarschijnlijk komt er nu dus ook weer sneller wat content voorbij omdat ze het niet in deze hebben gezet. Who knows!

Nou, Woods gokken we.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's