Video's - 23 april 2019   19:26 James Woods in Woodsy’sWorld #27 & #28: EVER THINK YOU’D SEE WOODSY SCARED?

Door:

It’s time for action, waar James Woods door het geluid gaat in Mottolino!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

“New tricks, old tricks, fun – crazy – insane tricks, super cars and pure American muscle cars, ep.27 is for you!” luidt de sterke tekst uit de beschrijving en dus mag je best wel enthousiast gaan worden. Want de Brit heeft genoeg momenten gehad om een enorm lange edit te maken met enkel en alleen actieshots, maar hij besloot dat er ook wel wat tekst en uitleg bij mocht. Maar de beelden die je te zien krijgt? Die zijn extra lekker en James Woods neemt dan ook alle tijd om je even van dikke content te voorzien.

En dit alles komt dus uit het zonovergoten Mottolino, waar de door o.a. Salomon gesponsorde atleet moeite heeft om de persoon te vinden die zo gek is om hetzelfde te gaan doen over de schansen als hem. Of… Toch niet?

Je gaat het zien wanneer je aan nummer zevenentwintig van Woodsy’sWorld waagt en man, wat gaan die afleveringen toch snel zeg! We weten overigens nu ook al waar de volgende aflevering zich af gaat spelen aangezien Audi Nines eraan zit te komen en daar is ook Woods aanwezig!

Al met al? Gaan we het YouTube kanaal van James Woods nog beter in de gaten houden dan dat we al deden want er zit leipe content aan te komen. Dat kan gewoon niet anders.

#28: WOODSY & DANNY LEARN NEW TRICKS

En daarmee hebben we onszelf even lekker in de kaart gespeeld, want we zijn nog niet eens bij Audi Nines aangekomen! We hadden het stiekem wel een beetje verwacht, maar het is dus niet het geval. Maakt het uit? No. Want krijgen we extra nieuwe beelden met tricks voor ons neus? Oh hells yes!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's