Video's - 26 april 2019   17:41 James Woods in Woodsy’sWorld #29: AUDI NINES CHECK OUT THIS SETUP

Door:

Hij is wel even iets korter dan de vorige, maar daardoor niet minder lekker. Woodsy’sWorld is bij Audi Nines 2019 in Sölden!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Een heer als dat Woods is worden we eerst even gezellig bijgekletst waar hij is, wat hij doet en waarom Audi Nines eigenlijk gewoon een te bruut event is waar je mond van open gaat vallen.

Ja, dat wisten we natuurlijk al wel.

Maar! Daar blijft het niet bij want James Woods praat je ook even bij hoe je deze bizarre schansen moet aanvallen, krijgen we de shots te zien waar we op zitten te wachten en eh… Is de nieuwe Woodsy’sWorld eigenlijk best wel weer lekker te noemen.

Iets wat kort dus, ook al zal dat te maken hebben dat er snel nog eentje aan zit te komen. Zeggen we hoopvol.

Overigens zitten we nog wel gewoon iets wat onrustig te wachten op content die uit Obergurgl gaat komen, maar als we de berichten mogen geloven is het weer daar niet echt om naar huis te schrijven. Dusja, lekker met de meiden wat content rammen zit er dan ook niet bepaald in, he. Jammer maar helaas zullen we maar zeggen. Wie weet klaart het een keer op en kunnen we er wel wat van verwachten, tot op heden is het Sölden die de motor draaiende houdt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's