Video's - 4 mei 2019   10:13 James Woods in Woodsy’sWorld #30: AUDI NINES FINALE & LIVE TV

Door:

Yeaaaaah boy! De beelden waar we op zaten te wachten zijn eindelijk online! James Woods heeft namelijk voor de camera gestaan bij Audi Nines, maar what about Woodsy’sWorld? En waarom draagt Woods zo’n slip?!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

De vorige aflevering was hij druk bezig om ons de eerste blik te gunnen van het schepsel wat in Sölden op hem en meerdere atleten lag te wachten. En nu? Nu is de finaledag aangebroken!

Nu weet jij natuurlijk al via het andere artikel van Audi Nines hoe dit alles is afgelopen, maar dat maakt de shots van Danny en James niet minder leuk om naar te kijken. Plus, nu gaan we nog even wat extra diep in op wat zaken rondom het skiën zelf. Werd ergens ook wel een beetje tijd, want die behind the scenes van de Audi Nines zelf laat ook wel op zich wachten.

Anyway, daarover zullen we later waarschijnlijk wel meer te horen krijgen, nu kan je je opgaan maken voor James Woodsy Woods die eh… Een wel heel speciaal soort ondergoed aan heeft. Dat zag je natuurlijk al op de foto, ook al is de context nog even ver te zoeken. En laat die context nou precies hieronder uitgelegd worden als jij even op play klikt!

Verder gaat de Brit lekker karten met wat vrienden, rijdt hij dus in de nieuwe Audi om eens te kijken of het wat is en… Moet je gewoon even hieronder de boel aanjanken. Want daarom zijn we uiteindelijk hier, right?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

They’re back! The Crap Show viert z’n tiende verjaardag en daardoor wordt er uitgepakt met een eerste aflevering waar je warm voor gaat lopen. Plus, er zitten snowboarders uit de BeNeLux in waarvan eentje de edit aftrapt! Lees Meer…

Meer Video's