Video's - 30 mei 2019   15:46 James Woods in Woodsy’sWorld #31 – #33: THE BEGINNING OF THE END

Door:

Het begin van het einde gaat meestal gepaard met een hoop actie en laat dat nou net gebeuren in de laatste afleveringen van James Woods z’n Woodsy’sWorld!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

In Voss gaan skydiven, op bezoek bij Kim Boberg in Kläppen, nog meer actie uit het Zweedse dorp waar de ski’s nog maar eens ondergebonden worden en meer dan dit alles. Yup, in de aankomende drie afleveringen van Woodsy’sWorld zal de actie prima gaan vloeien!

En waar kan je beter beginnen dan in Kläppen? Juist, Kimbosessions was aan dus dat klopt helemaal! Ook al is aflevering eenendertig van Woodsy’sWorld er niet eentje die zich daar afspeelt.

Want daar gaan later pas naar toe, eerst is Voss de plek om in het water bezig te zijn en daarna het luchtruim te zoeken. Dat is namelijk wat James Woods blijkbaar ook nog eens gewoon kan en mag: uit een vliegtuig springen zonder enige hulp.

Die kerel is ook echt van alle markten thuis he, het is ongelofelijk. Echt, wat gaan we nog meer voor trucjes uit de hoge hoed getoverd zien worden door de Britse skiër? Anyway, we laten ons graag verrassen en gelukkig is het dus allemaal vastgelegd en kunnen we meegenieten. Maarre, even een tip van onze kant: als je enkel geïnteresseerd bent in skiën dan kan je de eerste aflevering even overslaan. Die actie komt namelijk in de overige afleveringen van Woodsy’sWorld voorbij!

#31:

#32:

#33:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's