Video's - 29 december 2018   15:14 James Woods in Woodsy’sWorld #6: Dew Tour 2018 Part 1

Door:

James Woods is bij Dew Tour 2018 geweest om zich richting het podium te stunten en Woodsy’sWorld is mee geweest!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

“Waarom gooi je die nu pas online?” Ja eh, toen we deel 1 online zagen komen, en hadden bekeken, leek het ons wel een goed idee om te wachten op deel 2. Zo zou je meteen alles met betrekking tot de Dew Tour in één plek hebben én was je met Woodsy’sWorld ook meteen bij.

Ja, dat was best een goede gedachte, toch? Dat vonden wij ook, al zeggen we het zelf. Maar eh, die vlieger ging zoals je merkt niet op. We zitten namelijk op het moment van spreken nog steeds te wachten op het tweede deel. Dus vandaar dat je nu part 1 ziet. Dew Tour is al even geleden en het had wel handig geweest als deel 2 er wat sneller op zou volgen.

Maar goed, dat is dus niet het geval en daarmee showen we enkel deel 1. Ook die is trouwens prima vermaak hoor, laten we daar even duidelijk over zijn, én je krijgt een extra behind the scenes video voor je kiezen. Want we wisten dat die railsectie huge was, maar daar kom je pas echt achter wanneer James Woods daar even langs loopt.

Maak dus maar even een kwartiertje vrij, dan kan je hieronder het eerste deel van Woodsy’sWorld bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's