Video's - 1 januari 2019   16:36 James Woods in Woodsy’sWorld #7: Dew Tour 2018 Part 2

Door:

En ook deel twee van de Dew Tour wedstrijd is gearriveerd, maak je dus maar klaar voor wederom tekst en uitleg van James Woods!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Ja hoor, hebben we net ervoor gekozen om dat eerste gedeelte van James Woods bij Dew Tour 2018 online te flikkeren, komt hij een paar dagen erna online: deel 2 van Dew Tour door de ogen van James Woods.

Erg vinden we het natuurlijk niet, want we kijken graag naar de vlogs van James Woods, maar het had voor iedereen wel handig geweest om alles in één keer te kunnen kijken. Right? Of heb je liever hoe het nu gaat?

Laat het ons weten in de reacties want dan kunnen we daar op inspelen. Anyway, genoeg gepraat over huishoudelijke dingen, tijd om met James Woodsy Woods nog eens langs alles van Dew Tour 2018 te gaan. Want als we het daar over hebben: wie is die vrouw op 3 minuut 20 tot 3 minuut 45?! Want in één woord: wauw!

Okay nu dwalen we weer af, focus! James Woods heeft aardig wat tijd gehad wat betreft training en dus is het tijd om de wedstrijd te starten. Maar hoe gaat het met de spanning voorafgaand aan de finales en hoe ging hij om met z’n crash? Dit alles en veel meer na de klik, want deze aflevering duurt bijna 20 minuten. Dus je hebt wel wat te bekijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's