Video's - 7 januari 2019   15:01 James Woods in Woodsy’sWorld #8: ANGER MANAGEMENT

Door:

James Woods is tussen de wedstrijden door even het internet opgekomen met een nieuwe aflevering van Woodsy’sWorld waar er wordt stil gestaan bij anger management!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

En met tussen de wedstrijden door bedoelen we natuurlijk de Dew Tour en X Games Aspen! Bij de Dew Tour wist de Britse freestyle skiër de finale in te stunten en nu zijn alle ogen gericht op de prestaties van James Woods bij X Games Aspen 2019. Naar eigen zeggen is dat een van de wedstrijden waar hij altijd warm voor loopt en graag goed presteert, dus dat belooft wat!

We snappen dat gevoel van James Woods ergens ook wel, want X Games is al jaar en dag een wedstrijd van het hoogste niveau. Sterker nog, je hoort soms atleten zelfs nog eens zeggen dat deze wedstrijden meer betekenen dan de Olympische Spelen!

Dat zijn inderdaad nogal statements, maar je begrijpt dus wel dat wij op onze beurt Woods weer begrijpen. Begrijp je?

Maar goed, X Games Aspen 2019 duurt nog wel een paar weken en dus zal je nog even moeten wachten totdat je James Woods door het park van Aspen ziet knallen. Voor nu wordt er in de nieuwe aflevering van Woodsy’sWorld een complete dag uitgetrokken voor één vlog, waardoor je heel veel meemaakt. Ook dat James Woodsy Woods te laat is voor de lift, bijvoorbeeld. Oké, bij deze hebben we genoeg geouwehoerd, tijd voor beelden:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's