Video's - 12 januari 2019   16:17 James Woods in Woodsy’sWorld #9: THE REALEST VIDEO WE’VE EVER MADE?

Door:

James Woods zit in Colorado en hier heeft hij zo z’n ups en z’n downs gehad!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Downdays zijn uiteraard zo erg als dat je ze zelf maakt, maar wanneer je in Colorado zit mét Jossi Wells? Dan noemen wij het eigenlijk geen downday meer hoor. Dat zijn eigenlijk gewoon erg goede dagen en ja we geven het meteen toe, dan zijn we niet erg veeleisend. Want Jossi Wells kunnen we easy scharen onder de helden van het skiën en ook van James Woods zijn we fan!

Is dat wellicht iets teveel fanboy gedrag? Ach, boeiend, we zijn blij dat James Woods dit alles gewoon met ons deelt en ook van de downdays maakt hij wat moois. En of dat nou zichzelf met een VR-bril  vermaken is, of dat ze het weer afwachten en met goed weer over de schansen knallen… It’s all part of the game!

De vraag uit het onderwerp is er trouwens wel eentje waarvan we nu al kunnen zeggen dat hij niet erg veel waard is. Niet omdat we de vlogs van James Woods niets voor vinden stellen, integendeel, maar hij heeft er pas 8 online gegooid. Met deze 9. Dus nu al dit soort vragen stellen is nogal… Overbodig?

Anyway, het is maar een klein dingetje die we eigenlijk al moeten vergeten aangezien hij gewoon goed bezig is met Woodsy’sWorld. Check ‘m dus hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's