Video's - 26 augustus 2019   10:29 James Woods in Woodsy’sWorld S2E1: WE ARE BACK! SWISS ALPS GLACIER SKIING

Door:

En we starten in het Zwitserse Saas-Fee waar James Woods zichzelf klaar gaat stomen voor X Games in Oslo die einde van de maand van start gaat!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

We zeiden ‘We weten niet of het aan ons ligt omdat we gewoon graag zien dat James Woods weer voorbij komt, maar de beelden zijn weer meer dan prima!” en toen kwamen we er in de tekst van de video achter dat er een wisseling van de wacht is geweest. Danny Warley heeft namelijk het strijdtoneel verlaten en daarvoor in de plaats is Brody Jones gekomen!

Tja, dan is het niet zo heel gek dat het er ook anders uitziet, eh? Nee, dat vonden we achteraf gezien ook. Maar goed, Brody laat dus meteen wel van zich horen en dit alles in het Zwitserse Saas-Fee waar de eerste meters van het nieuwe seizoen worden gemaakt.

Letterlijk en figuurlijk.

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar de eerste keer sinds lange tijd in je ski’s stappen is toch wel een lekker feestje. Tegelijkertijd is het altijd even afwachten hoe snel je die ‘roest’ eraf haalt en ook dat heeft James Woods een beetje, maar uiteindelijk is het gewoon overbodig. Zeggen wij heel makkelijk van af de bank, terwijl we prima snappen wat James Woods ermee bedoelt.

Mons Roisland en Oystein Braten komen ook nog even langs om te shredden en daarmee krijgen ze meteen wat secondes in de nieuwe Woodsy’sWorld, check ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

They’re back! The Crap Show viert z’n tiende verjaardag en daardoor wordt er uitgepakt met een eerste aflevering waar je warm voor gaat lopen. Plus, er zitten snowboarders uit de BeNeLux in waarvan eentje de edit aftrapt! Lees Meer…

Meer Video's