Video's - 30 november 2019   16:24 James Woods in Woodsy’sWorld S2E14: WHEN IT’S ON IT’S ON

Door:

Stubai is nog altijd de plek voor James Woods en z’n ski’s om de dagen te slijten en dat wordt weer op z’n Woodsy’s gedaan!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Er is geen speld tussen de woorden van het onderwerp te krijgen, maar erg veel duidelijker wordt het er ook niet op. Maakt verder niet uit, want we gaan het al praten der wijs (pratenderwijs?) gewoon even aan je uitleggen. Of je scrollt gewoon door naar beneden waar je meteen ziet dat het over Prime Park Sessions in Stubai gaat.

De keuze is aan jou.

Nee, nou… Eigenlijk niet. Want tijdens het lezen scroll je ook omlaag en tijdens het scrollen lees je waar het eindigt. Ofzo. Toch? Of zien we nou spoken?

Naja, het moge duidelijk zijn dat we niet al teveel te vertellen hebben over James Woods en z’n nieuwe aflevering van Woodsy’sWorld, maar dat komt wellicht ook wel een beetje omdat je aan Woods zelf ook wel merkt dat er met down days gewoon weinig tot niets gebeurt. En wat doe je dan?

De ene doet een Q & A, de ander pakt beelden van een jaar geleden, maar James Woods laat zich niet makkelijk uit het veld slaan. Daarom zijn ze met beelden op de proppen gekomen van toen Stubai wel gewoon lekker weer had, ook al moesten ze er wel even op wachten. Maar when it’s on, it’s on!

Ah, zie! Daar is de uitleg van het onderwerp en dus is ons doel gehaald.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's