Video's - 8 oktober 2019   16:42 James Woods in Woodsy’sWorld S2E7: NZ SHENANIGANS

Door:

De ski’s zijn weer ondergebonden en ook al heeft hij nog wel wat last van z’n schouder, dat weerhoudt James Woods er niet van om een burrito te scoren tijdens een weddenschap in het park!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Hij had natuurlijk, gezien z’n vorige afleveringen, al een paar keer op ski’s gestaan, maar het gaat allemaal nog niet vlekkeloos. Vandaar ook dat hij z’n arm maar een beetje beet houdt om z’n schouder te ontzien terwijl hij skiet. Omdat hij net zoals een hoop andere mensen gewoon niet wilt gaan wachten op het moment dat hij ‘officieel mag gaan skiën’ en ergens is dat natuurlijk een beetje dom, maar kom op… Geef ‘m eens ongelijk.

Hij springt overigens nog niet volle bak over de schansen en dergelijke dusja. Oh, en hij had dus een weddenschap afgesloten waardoor hij wel semi moest! Maar dat ga je dalijk wel zien als je gaat gluren naar de zevende aflevering alweer van James Woods in Woodsy’sWorld. Overigens zegt de tekst dat het aflevering #8 is, maar dat is dus niet waar.

Of was je dat nog niet opgevallen? Euwh.

Dan maar snel door met Quinn Wolferman die even de rol van James Woods voor z’n rekening neemt en zo komen er nog wel een aantal andere voorbij. Verder is het de standaard downhill karretjes contest die ieder jaar een beetje gedaan moet worden én wordt er een donut gegeten. Dat laatste is heel belangrijk om te weten want… Donuts eten is leven.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's