Video's - 21 oktober 2019   17:20 James Woods in Woodsy’sWorld S2E9: Skiing challenge at Cardrona

Door:

“Good day, great day, perfect day!” aldus James Woods over z’n sessie in Cardrona. Dus, do we need to say more?

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Nee, eigenlijk niet, maar toch doen we het want er zit, staat, hangt heel wat ski actie op je te wachten! En dit alles met een enorm tevreden James Woods aangezien hij op het einde nog even weet te melden: “I hope you guys are having as much fun watching as i am having doing cuz… this is the real deal.”

En je kan er gewoon niet omheen, z’n enthousiasme en vibe is gewoon aanstekelijk. Mooie aan dit verhaal is dat James Woods nog steeds in Cardrona is en daar wordt natuurlijk het een en ander afgestunt want hij mag dan nog wel wat last hebben van z’n blessure, dat weerhoudt de Brit er niet van om het een en ander in het park uit te vreten.

Zo ook de ski challenge waar hij toch wel aardig druk mee is en naderhand blijkt dus nog maar eens wat voor sympathieke dude het eigenlijk is. Of hij kan erg goed faken voor de camera, maar dat denken we van niet.

En daar gaan we dus dan maar gemakshalve ook gewoon niet vanuit. Al met al is het weer tien minuten aan prima beeldmateriaal van James Woods Woodsy’sWorld dus aanslingeren die handel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's