Video's - 26 april 2019   12:11 James Woods & Laurie Blouin nemen je mee langs Audi Nines 2019

Door:

Voor het geval dat je, zelfs een paar dagen nadat Audi Nines is gestart, nog geen een keer naar de course hebt gekeken.

Ofzoiets. We hebben geen idee, maar we gaan graag mee in de videobeelden die er vanuit Sölden en Obergurgl komen. Stiekem zitten we ook nog op alle drone beelden, behind the scenes, interviews met atleten & shapers en uiteraard actie van onze lage landen helden en heldin te wachten!

Één van deze lijst kunnen we in ieder geval afvinken aangezien de behind the scenes toch wel aardig doorloopt met beelden en nu pakken James Woods & Laurie Blouin de mogelijkheid aan om ons even het een en ander te laten zien. Want het is namelijk nogal een creatie die klaar stond om bereden te worden!

En sterker nog: we vinden de video eigenlijk best wel handig om nog even te bekijken. Klinkt allemaal heel suf aangezien Audi Nines 2019 al een aantal dagen bezig is, maar normaal gesproken wordt er niet bij de unieke sneeuwcreatie stilgestaan waar de atleten overheen, tussendoor, langsheen of onderdoor springen. En dat is nu wel het geval dus dat is extra fijn!

Ja, dit kreeg je ook bij de behind the scenes te zien, maar dat laten we nu even achterwege. Daarvoor kan je hierrrr terecht. En als daar nog niet genoeg staat voor je, wacht dan even een dag en kom dan weer terug want dan is hij waarschijnlijk met meer gevuld.

Dikke tip van ons, zammazegge. Hoe dan ook, met het afvinken van de course zijn er nu nog een aantal die we willen terug zien. Dus, Audi Nines, als je dit leest: vol verwachting klopt ons hart!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's