Video's - 7 september 2019   10:07 James Woods neemt je met Woodsy’sWorld mee behind the scenes tijdens X Games Noorwegen

Door:

De voorbereidingen van X Games Noorwegen meemaken door de ogen van James Woods? Dat kan na de klik in de verse Woodsy’sWorld!

Eerst de vorige aflevering van Woodsy’sWorld bekijken voordat je hieronder aan de andere vlogs begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Van de echte sneeuw naar de neppe echte sneeuw. James Woods neemt je mee langs beide momenten en we kunnen je alvast vertellen: dat zijn nogal wat momenten! Want in het tweeluik van hieronder wordt namelijk afgetrapt terwijl de Britse skier in Saas Fee zit om z’n meters te maken en daarna wordt het vliegtuig gepakt om deel te nemen aan X Games Noorwegen in Oslo.

Dat zijn inderdaad wel gewoon echt de plekken waar je warm voor moet draaien als je wintersporter bent en al helemaal wanneer je op de startlijst staat voor X Games Noorwegen. Big Air stond op het programma en daar werden dus de ogen op gericht, maar niet voordat er even bij het kantoor van Douchebags werd afgesproken. Daar is James Woods onderdeel van en dus mocht hij eerst nog even z’n neus laten zien.

Voordat hij daar aankwam werd er in Kopenhagen wel even iets belangrijks achtergelaten in het vliegtuig. Namelijk eh… Skischoenen. Tja, en we hoeven je niet te vertellen dat je skischoenen onderweg naar X Games Noorwegen vergeten niet de meest handige actie is, maar James Woods doet het wel gewoon.

Dit alles zie je dus in de onderstaande afleveringen van Woodsy’sWorld en met dit nog veel andere actie natuurlijk. Want de veranderingen m.b.t. een ‘normale’ big air zijn natuurlijk wel degelijk aanwezig! James Woods neemt je hierin mee en degene die de ranglijsten al heeft gezien weet dat het voor James Woods niet helemaal zonder hobbels ging. Maar dat verhaal? Daarvoor mag je nog even wachten want die komt in aflevering #4 terug!

Woodsy’sWorld #2:

Woodsy’sWorld #3:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Waarom we hier niet eerder op waren gekomen weten we niet, maar we bekijken het even van de andere kant: we zijn enorm blij dat we ‘m nu gevonden hebben. Want diepe poederbochten draaien terwijl de zon erop staat te shinen? Of een parksessie van formaat? We hebben het over het project van Werni Stock genaamd Local Surroundings en hij heeft er een prachtige film van gemaakt! Lees Meer…

Meer Video's