Video's - 7 juni 2018   14:33 Jamie Nicholls bouwt schans over BMW X2 in indoorhal Hemel Hempstead

Door:

Gelukkig was z’n sponsor Sixt Autoverhuur gek genoeg om erin mee te gaan en zo stond er opeens een BMW X2 in de indoorhal van Hemel Hempstead!

Ja dat zijn wel de voordelen van het hebben van een transport sponsor. We zagen het al in de vlogs die Jamie Nicholls een tijd geleden nog op reguliere basis het internet opgeslingerd heeft, maar Sixt Autoverhuur is een aardig grote sponsor van de Britse snowboarder en daar maakt hij graag gebruik van. Jamie Nicholls had namelijk een geniaal plan, maar daar had hij wel even een auto voor nodig en Sixt Autoverhuur regelde dit natuurlijk met alle plezier.

Het zorgt namelijk ook weer voor extra marketing voor het verhuur bedrijf! Het resultaat was dan ook een vierwieler in de indoorhal van Hemel Hempstead waar de atleten overheen zouden springen, waarna het niet anders kon dan er een edit van te maken. De BMW X2 liet zich hier prima voor lenen en het zorgde voor mooie beelden, waar wij dan weer op onze beurt over schrijven!

Uiteindelijk zou het een mooie avond gaan worden en Jamie Nicholls had uiteraard ook nog het een en ander uit te delen aan prijzen waardoor er toch wel een aardige hoeveelheid atleten rondliepen. In ieder geval, dat idee hebben we omdat we hieronder al naar de edit hebben gekeken.

Nu is alleen wel de vraag: hoe hebben ze die car daar boven gekregen? Kwestie van ‘gang is alles’ en bidden dat hij naderhand blijft staan? Of gewoon omhoog knallen en op de plek waar hij strandt een schans bouwen? We hebben geen idee, maar kudo’s voor het idee Sixt Autoverhuur en Jamie Nicholls!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's