Video's - 16 april 2017   16:02 Jamie Nicholls neemt het er nog maar eens goed van in het park van Laax

Door:

Hij verontschuldigde zich al op zijn social media kanalen dat hij de afgelopen periode niets online heeft gezet, maar wat ons betreft maakt Jamie Nicholls het helemaal goed door deze edit online te zetten. Hier is hij namelijk door het park van Laax heen gebanjerd en dat is allemaal op de camera vastgelegd!

Toen het Nederlands Kampioenschap bezig was stonden alle ogen in Laax natuurlijk gericht op de talenten van Nederlandse bodem. Het slopestyle parcours werd bijvoorbeeld compleet ondergestunt en dat is niet onopgemerkt gebleven, maar een week later zou de organisatie van het NK het stokje overgeven.

Dit gebeurde niet aan het circus die we waarschijnlijk een stukje verderop bezig zagen met hun generale repetitie, maar wel aan de Britten! Zij waren de week na het NK aan de beurt om de Nationale prijzen uit te reiken en uiteraard zijn dan de beste atleten die het land onder z’n hoede heeft aanwezig.

Een mooie strijd zou het dus zeker gaan worden, het enige bijzondere aan het verhaal is dat Jamie Nicholls niet terug te zien is op de deelnemerslijst. Of we moeten even langs de opticien natuurlijk, maar in die periode was hij wel gewoon in Laax!

Hoe dat zit weten we dus niet, maar wat betreft het weer hadden we het overigens wel gewoon beter hoor. Ach, die Britten zijn toch gewend aan slecht zicht en dergelijke dus dat maakte allemaal niet uit. Hoe dan ook, Jamie Nicholls was ook aanwezig in Laax en hier heeft hij het park even goed uit weten te testen! Dit resultaat vind je hieronder en het is toch wel echt erg nice wat hij allemaal uit z’n mouw weet te schudden zeg. Maar goed, je bent nationale top of je bent het niet… Right?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's