Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Jamie Nicholls
Jamie Nicholls Vlogt S02E02: OLYMPIC TORCH RUN!!

Gepost op

We zouden er stiekem allerlei rare acties voor over hebben om te zorgen dat we in dezelfde situatie als Jamie Nicholls terecht zouden kunnen komen, maar eindstand blijft wel dat het Jamie gelukt is en wij… Eh, nog steeds gewoon op onze bureaustoel zitten. Gelukkig is er nog de vlog van Jamie Nicholls en uiteraard wordt dan alles vastgelegd waardoor we er toch een beetje bij zijn!

Wil je eerst de aftrap van het nieuwe seizoen van Jamie Nicholls bekijken? Geen probleem, klik daarvoor op deze blauwe tekst

Zo’n Olympisch jaar is er als atleet waarschijnlijk eentje om grijze haren van te krijgen, maar het heeft zo ook z’n positieve momenten wanneer je al weet dat je mee gaat doen aan dit enorme evenement. Zo ook bij Jamie Nicholls die de laatste keer nog berichtte uit Saas-Fee, waar hij nu in Zuid-Korea staat om met de vlam van de Olympische Spelen rond te banjeren.

Ja, wat dacht jij dan? Dat hij even in de buurt werd rondgeleid waar Jamie Nicholls toevalligerwijs ook aanwezig is? Ja? Oh, eh, ja dat eerste gedeelte is eigenlijk best wel normaal met zo’n vlam natuurlijk, want hij reist nogal wat af. Anyway, vergeet dat we dit gezegd hebben, Jamie Nicholls werd door z’n sponsor Samsung uitgenodigd om een paar dagen langs te komen en zo alvast wat sfeer te proeven.

En dus ook rond te rennen met de wereldberoemde vlam. Dat liet de Britse snowboarder zich geen twee keer zeggen en dus hopte hij het vliegtuig in om zo een onvergetelijk avontuur te beleven. Jammer genoeg voor Jamie Nicholls moest hij weer snel weg, maar de reden was minder erg: hij ging namelijk snowboarden in Stubai!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer