Video's - 5 oktober 2018   13:07 Jeremy Pancras dropt trailer van nieuwe film: Would You?

Door:

De Franse freestyle skiër Jeremy Pancras is met ‘Would You’ het internet opgekomen en hij heeft meteen een heftig verhaal met zich meegenomen!

Maar, zo luidt meteen daarna ook het statement: “Het wordt geen documentaire waarin het allemaal slecht gaat met Jeremy Pancras.” en dus weten we nu al wel een beetje hoe de complete film eruit gaat zien. Want een wijze man zei ooit eens: zonder dieptepunten geen hoogtepunten!

En dat wordt dus dalijk, als we Would You in z’n geheel mogen gaan aanschouwen, smullen geblazen want dat Jeremy Pancras kan skiën is geen geheim uiteraard. Plus, de Franse freestyle skiër houdt het witte doek niet enkel en alleen voor zichzelf. Er komen namelijk nog genoeg gezichten langs die uiteraard ook op hun ski’s laten zien wat ze waard zijn.

En daarmee krijgt Would You dus naar alle waarschijnlijkheid een verhaal met twee delen, want we starten de trailer met de enorm harde crash tijdens Sosh Big Air 2017 in Annecy, waar hij z’n rug breekt, om later dus door te pakken met vette shots van o.a. Alex Ferreira, Noah Bowman, Taylor Seaton, Torin Yater-Wallace en niemand minder dan SKIBOSS Tanner Hall!

Strekking van Would You is dan ook dat Jeremy Pancras de wereld wilt laten zien wat het betekent om een freeskier te zijn en hoe het is om je passie te volgen. Nou Jeremy, wij kijken nu zekers te weten uit naar de complete film en we kunnen eerlijk gezegd niet meer wachten dus… Would you?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's