Video's - 12 maart 2019   20:39 Jeremy Pancras gaat full pull tijdens springbreak in La Clusaz

Door:

Jeremy Pancras heeft het begrepen in z’n nieuwe edit want halleluja lente skiën!

We wilden zeggen dat ‘de dagen met mooi weer zijn aangebroken’, maar tegelijkertijd bedachten we ons dat er ook genoeg mooie momenten in januari en februari zijn geweest. Die tekst hebben we dus bij deze maar even veranderd naar ‘de langere dagen met mooi weer zijn aangebroken’. Want dat is in ieder geval niet gelogen. Right?

Anyway, in je shirt door de slush heen banjeren terwijl het zonnetje op je mik staat te shinen? We zouden er een moord voor doen, ook al is het wel een ‘Je houdt er van of je haat het’ dingetje. We doelen dan natuurlijk op de slush he, want als je er niet van houdt om met het zonnetje op je bakkes te gaan wintersporten dan hebben we nieuws voor je: ga alsjeblieft even langs de dokter.

Nee, maar serieus. Kijk, we snappen wel dat slecht weer sneller kans geeft op verse poedersneeuw en daarmee dikke runs, maar lekker weer kan je gewoon niet niet leuk vinden. Snapte?

Iemand die het weer wel degelijk kan waarderen is Jeremy Pancras. Hij heeft namelijk z’n wedstrijdshirt uit de kast gehaald om het een en ander onder te stunten in La Clusaz en ook al is hij niet enkel en alleen slush tegen gekomen, als je het aan ons vraagt is dat ‘m zeker gelukt. Maar goed, dan moet je het wel aan ons vragen natuurlijk.

Okay we zullen er allemaal niet meer omheen draaien en Jeremy Pancras gewoon het podium geven die hij verdient met deze edit, check ‘m dus snel:

LCZ Springbreak 2K19

Lotta explicit energy, holidays felt awesome but La Clusaz springbreak is just something else :)shot on Iphone by NicolasVÖLKL Marker Products Dalbello Ski Boots Oakley ColdGold.es BONX DAKINE

Geplaatst door Jeremy Pancras op Zaterdag 2 maart 2019

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's