Video's - 3 januari 2019   12:42 Jeremy Pancras stunt door het park van SnowWorld Zoetermeer

Door:

Voor deze edit moeten we even terug in de tijd, maar voor Jeremy Pancras die door SnowWorld heen banjert doen we dat maar al te graag!

Hoever we terug in de tijd moeten valt eigenlijk ook nog wel mee hoor, maar toch is het niet vorige week dat Jeremy Pancras in Nederland was. Dan moeten we toch al richting een paar maanden, ook al voelt het niet zo. Het lijkt net alsof we ‘m vorige week nog gedag hebben gezegd tijdens de Movienight bij MK Skiservice!

Ja, dat is dus niet het geval, maar dat maakt onderstaand beeldmateriaal des te mooier. Nu hebben we namelijk weer een klein tripje down memory lane en zoals je dalijk wel zal zien heeft Jeremy Pancras het prima naar z’n zin gehad in SnowWorld! Helaas voor Jeremy speelde z’n rug ‘m parten waardoor er niet alle dagen volle bak gegaan kon worden, maar dat zou de sfeer onderling niet verpesten.

Wanneer je nu niet weet waarom Jeremy Pancras last heeft van z’n rug, dan heb je én onder een steen gelegen én moet je even op deze blauwe tekst klikken. Pancras heeft namelijk een complete film gemaakt over de crash die hij tijdens Sosh Big Air in Annecy maakte. Hierin gaat hij terug naar de crash en hoe z’n revalidatie eruit ziet. Daarnaast gaat hij op pad met vrienden om hen te filmen terwijl zij doen waar ze voor leven: skiën.

Would You is dus wel echt een aanrader, maar wel wanneer je hieronder op play hebt geklikt. Want zijn actie uit SnowWorld staat ook zeker z’n mannetje!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's