Video's - 28 november 2015   15:26 Jesper Tjäder bouwt creatieve ‘snow selfie stick’ voor z’n GoPro

Door:

Het is natuurlijk enorm problematisch wanneer je wel een GoPro hebt meegenomen, maar geen selfie stick. Wat zeggen we, dan is het einde der wereld bijna nabij want hoe moet je nou in vredesnaam je gave tricks aan je vrienden laten zien?! Gelukkig is daar nog Jesper Tjäder en zijn creatieve brein want hij heeft de oplossing gevonden voor dit grote probleem!

Het is een issue die zeker in de categorie ‘first world problems’ valt, maar dat mag de pret even niet drukken. Jesper was namelijk gezellig bezig in de sneeuw toen hij er achter kwam dat hij geen selfie stick had ingepakt. Of gewoon geen zin had om mee te nemen. Of wel mee had genomen, maar niet wilde gebruiken. Ofzoiets.

Welke van de optie het ook is geworden, het resultaat waarmee de Zweed op de proppen is gekomen is geniaal! Zelf claimt de skiër, die bekend staat om zijn bizarre tricks en edits, dat het minder dan een minuut heeft geduurd, maar dan moet de sneeuw natuurlijk wel van zulke goeie kwaliteit zijn dat het blijft zitten.

Eigenlijk maakt het ook niets uit hoe lang dit alles heeft geduurd, want zonder snow selfie stick geen video’s en dus mag je van Jesper er waarschijnlijk ook wel gewoon vijf minuten over doen hoor. Uiteindelijk was het Jesper gelukt om een eigen snow selfie stick te bouwen en toen kon het feest beginnen. Zoiets moet natuurlijk zonder twijfel even uitgetest worden!

Voor ons is dit ook meteen een mooie test aangezien het bij ons ook gewoon werkt indien deze creatie door de test van Jesper Tjäder komt. Nu zijn we overigens wel benieuwd wat jullie bijzonderste creatie is om je GoPro op vast te maken, dus laat je horen via Facebook, reacties hieronder en Twitter!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's