Video's - 13 april 2019   16:25 Jesper Tjäder doet bij elke feature een andere trick in het Henrik Harlaut Snowpark

Door:

En voor jouw informatie, er lagen meer dan dertig features in het Henrik Harlaut Snowpark te wachten om door de Zweedse freestyle skiër aangepakt te worden.

Dat zijn er inderdaad best wel een aantal momenten om even te bedenken wat je er allemaal mee gaat doen. Ook al kan het natuurlijk wel hard gaan, aangezien je een rail aanrijden al op meerdere manieren kan doen. Laat staan hetgeen wat je er ook daadwerkelijk op de rail op doet.

Ha! Had je daar al eens over nagedacht?

Oh, ja? F*ck.

Anyway, laten we het dan maar even over Jesper Tjäder gaan hebben want deze atleet kiest niet de weg van de minste weerstand aangezien hij echt de creatieve geest heeft van een… Ja, we hebben even geen goed voorbeeld wie of wat er een ultieme creatieve geest heeft. Maar serieus, Jesper Tjäder moet je hebben wanneer je er even niet uitkomt.

Het klinkt nu allemaal als een slecht verhaal en wie weet is dat het ook wel, ook al zal Jesper Tjäder je dalijk het een en ander laten zien waardoor het een beter verhaal wordt. En op de vraag ‘waarom doe je dit in vredesnaam?’ krijgen we geen antwoord, enkel dat hij zichzelf had uitgedaagd om dit te gaan doen en dat Tjäder het leuk vond om dit te doen.

Inderdaad. Dan weten we nog niets. Maar dat maakt niet uit want het is gewoon prima videomateriaal als je even wat creatief wil omspringen met je tricks. 5 uur lang heeft Jesper Tjäder er voor nodig gehad in het Henrik Harlaut Snowpark in Andorra en hij vraagt zich hardop af of hij dit nog eens moet doen. Van ons mag dat zeker Jesper, maar qua park laten we dat toch graag aan jou over.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's