Video's - 10 augustus 2018   16:36 Jesper Tjäder & friends maken Juvass onveilig tijdens FP Camp!

Door:

Twee weken lang heeft de Field Productions crew een zomerkamp gehad in Juvass en dit alles werd even samengevat in een verse edit van dik drie minuten!

Ook al is het weer even gedraaid van zon naar regen, de zomer is er nog steeds en dus moeten er andere varianten aangeboord worden om toch iets met sneeuw te kunnen gaan doen. Want ja, dat wintersporten zit in je of dat zit niet in je, toch? Inderdaad en daarom duikt de ene de indoorhal in, waar de ander juist een ticket boekt richting de andere kant van de wereld.

Maar blijkbaar was er in Galdhøpiggen Summer Ski Center, wat we beter kennen als Juvass, ook nog genoeg te beleven! Field Productions hield daar namelijk een kamp waar iedereen zich tegoed kon doen aan de sneeuw die er nog ligt en dit alles in combinatie met lekker weer. Sounds like a plan to us!

En zeg nou zelf, als je jeugd bent die richting een zomerkamp gaat dan wil je toch ook wel namen uit de branche om wat van te leren? Bij de Amerikanen worden er meermaals atleten aangetrokken om de wintersportende jeugd nóg enthousiaster te maken dan dat ze al waren en dat blijkt in Juvass niets anders.

Ook al ga je van die wintersportende jeugd niet zoveel terug zien als je hieronder op play klikt hoor, maar wie weet had je dat ook niet eens verwacht. Zoals je in de intro al hebt gezien ga je hieronder namelijk wel Jesper Tjäder, Øystein Bråten, Anders Backe voorbij zien stunten en er zitten heel wat sicke tricks tussen hoor!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's