Video's - 2 november 2019   13:02 Jesper Tjäder gaat next level in Unrailistic 2

Door:

Zo, dat is nog eens een lekkere binnenkomer! Jesper Tjäder laat zich nog maar eens van z’n goede kant zien door een nieuwe Unrailistic op internet te gooien en die is echt onwerkelijk!

Zeggen dat dit railen voor gevorderden is, is eigenlijk een understatement want Jesper Tjäder gaat echt nog meer next level dan next level. In dat geval zullen de gevorderden ook met grote ogen staan te kijken wat die gekke Tjäder nou weer uit heeft gespookt op z’n ski’s.

En dat is heel normaal, want wat hieronder getoond wordt is echt niet meer normaal. En dan te bedenken dat dit hele feest vier jaar geleden voor het eerst getoond werd!

Ja. Feeling old yet? Het voelt echt nog niet alsof het alweer vier jaar geleden is, maar dat zijn dus wel gewoon even de harde cijfers waar we mee te maken hebben. Maakt verder ook niet ui… Naja… Ja, het maakt eigenlijk wel uit!

Vier jaar, de t*ring. Das me toch een eind zeg! Jesper Tjäder heeft in die periode overigens niet stil gezeten aangezien hij, naar zeggen, alle ideeën die hij heeft opschrijft in een boekje. Of uittekent. Het ene idee is het andere niet en dat blijkt nog maar eens in de video. We hebben trouwens enkel de goede shots gezien, maar er zit vast en zeker een crash edit aan te komen.

Want tja, wat zou Red Bull zijn zonder het uitmelken van dit soort projecten? En geef ze eens ongelijk trouwens, want deze beelden van Jesper Tjäder in Unrailistic 2 blijven echt mind blowing. Want een triple S-rail? Of… Naja, kijken moet je gewoon. En op de vraag hoevaak het soms duurde dat het Jesper Tjäder lukte? Meer dan 100 keer!

Fotocredit: Adam Klingeteg voor Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's