Video's - 20 mei 2017   8:43 Jesper Tjäder gaat uit spelen met de GoPro Karma tijdens Nine Royals 2017

Door:

Die Jesper Tjäder he, die heeft gewoon even de GoPro Karma mee uit skiën genomen! Dit alles gebeurde tijdens Suzuki Nine Royals 2017 in Watles en uiteraard was het daar lekker weer, dus aan grandioos vette beelden geen gebrek, maar ook de atleten die even met ‘m op pad gingen zijn uiteraard van een top niveau waardoor je deze korte edit even wil zien!

Sowieso was Watles een paar weken terug nog de place to be wanneer je opzoek was naar een speciale setup waar je mond van open zou gaan vallen. De organisatie van Suzuki Nine Royals had namelijk een creatie in elkaar weten te drukken op papier waar menig atleet overheen was gevallen, in positieve zin, maar daar bleef het niet bij.

Want toen het hele gevaarte toch écht daadwerkelijk uit de grond was gestampt kon Nine Royals op een hele hoop grote ogen en schouder klopjes rekenen! Maar goed, laten we wel wezen, het was toch ook gewoon weer een beestachtige creatie waarmee ze de atleten een week vrolijk hielden?

Kijk voor de gein gewoon nog eens bijvoorbeeld naar deze beelden, of deze, of deze! We zijn gewoon weer in staat om alles van Nine Royals te gaan bekijken als we er zo doorheen scrollen en dat is niet voor niets. Maar! Dit keer gaan we dus eerst gezellig met Jesper Tjäder op pad terwijl hij de drone van GoPro, de GoPro Karma, aan de tand heeft gevoeld en de mogelijkheden daarvan vast heeft gelegd.

Moeten we daar trouwens nog meer over zeggen? Want tja, Jesper Tjäder en Nine Royals in één zin… Dan weet je al wel een beetje hoe laat het is natuurlijk.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's