Video's - 2 april 2015   12:32 Jesper Tjäder & Øystein Bråten in Send It: Episode 2

Door:

De vorige keer was het de hoofdstad van Zweden die door beide heren én Oscar Wester bezocht werd, dit keer beginnen de heren apart van elkaar. Waar ze zitten en waar ze in de aflevering naartoe reizen zie je na de klik, maar we vertellen alvast dat ook deze aflevering lekker wegkijkt!

Na de gave openingsedit van dik een week geleden hebben de mannen Jesper Tjäder en Øystein Bråten in aflevering twee weer een nieuw avontuur beleefd die ze graag met ons wilden delen. Zoals gezegd is het Scandinavische duo even niet bij elkaar aangezien Jesper in Engelberg, Zwitserland zit terwijl Øystein de bergen van Breckenridge, Colorado onveilig aan het maken is. Maar goed, dat betekent natuurlijk niet dat ze elkaar niet kunnen opzoeken!

Dit gaat dan ook gebeuren, maar voor dat het zover is wordt er dus eerst apart van elkaar gestunt.. En hoe! Jesper Tjäder gaat namelijk à la Candide Thovex de lokale bevolking even wakker schudden door over ze heen te springen en strak langs wintersporters te knallen die niet weten wat hen te wachten staat. De enige uitdaging van zulke activiteiten is dat je altijd moet anticiperen op hoe hoog de sprong is die je gaat maken, terwijl je van een funpark schans eigenlijk al weet hoe het af gaat lopen.

Daarom besloot Jesper om Øystein Bråten maar eens op te zoeken en ook deze keer bleek Oscar Wester tijd en zin te hebben om mee te gaan. Dit alles bleek een goede keuze te zijn geweest en na Breckenridge werd Keystone ook nog even bezocht!

Al met al dus weer een aflevering die vol zit met mooie momenten en de informele sfeer die de mannen, en uiteraard Red Bull, door al het gechat en dergelijke hebben weten te creëren zorgt er bij ons in ieder geval voor dat we deze webserie erg gaaf vinden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's