Video's - 16 april 2015   15:15 Jesper Tjäder & Øystein Bråten in Send It: Episode 3

Door:

De mannen gaan ook in aflevering drie gewoon vrolijk door met waar ze gebleven zijn en dus kan er na de klik weer genoten worden van een aantal badass minuten waar je u tegen zegt. In de afgelopen aflevering was het Jesper die in Europa zat en Øystein die in Amerika bezig was om de sneeuw eens uit te testen, en nu.. nu zijn de rollen omgedraaid!

Verder konden we er natuurlijk donder op zeggen dat we in deze aflevering van Send It even in gaan zoomen op de enorm vette trick die Øystein heeft weten te landen, maar erg vinden we dat totaal niet. Sowieso is Send It tot nu toe een fijne webserie met erg veel epische tricks in een informeel jasje en als er dan nog eens zo’n stunt voorbij komt die nog nooit ter wereld is geland..

Dan vinden we het ook dan niet erg om er nog eens naar te kijken. De losse video hadden we al een aardig aantal keer bekeken dus dan kan deze er ook nog wel bij. Daarnaast is zoals gezegd Jesper degene die in de United States of America zit om met z’n vrienden een roadtrip te maken. Tussen deze vrienden zit ook Oscar Wester die ondertussen eigenlijk ook gewoon bij de webserie hoort! Samen gaan ze richting het welbekende Park City in Utah om daar eens te kijken hoe de vlag er bij hangt en zoals wel vaker hangt die er prachtig bij.

We hebben natuurlijk al een aardig aantal keer het funpark van Park City voorbij zien komen, ook al konden we dat in combinatie met Jesper Tjäder nog niet vaak zeggen. Maar goed, genoeg gepraat, het is tijd om weer eens te gaan genieten van Øystein z’n bizarre trick en het funpark gedrag van Jesper!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's