Video's - 21 december 2017   13:22 Jesper Tjäder stopt 3 weken Stubai in fijne edit van 2 minuten

Door:

De dagen dat echt bijna alle atleten in Stubai rondhangen is ondertussen wel een beetje voorbij en dus krijgen we nu te maken met een logisch gevolg daarvan: er komen namelijk edits van online! Zo ook via het YouTube kanaal van Jesper Tjäder die wat heerlijke hoogtepunten achter elkaar heeft gezet. En ja, die zijn erg fijn geworden!

Jesper Tjäder wilt bij deze even twee minuten van je tijd en als we je een tip mogen geven, dan zouden we maar even luisteren naar wat hij allemaal te melden heeft. Niet dat de Zweedse freestyle skiër na de klik zoveel te melden heeft hoor, integendeel, maar hij laat wel even zijn talent spreken. En laat die nou net een enorme spraakwaterval hebben!

Binnen twee minuten tijd heeft Jesper Tjäder dus even z’n mooiste momenten uit Stubai voor jou en ons op een rijtje gezet en daar zijn we erg blij mee. Jesper Tjäder is namelijk altijd al wel zo’n soort atleet geweest die de meest geniale tricks even uit z’n mouw weet te schudden, maar dat laat hij nu ook wel goed zien hoor.

Maak je daar maar geen zorgen over. Voor wanneer je dat überhaupt deed dan he. Want wij zouden eerlijk gezegd er geen moment van wakker liggen met de vraag of Jesper Tjäder wel of niet kwaliteit levert in zijn edits.

Dat laatste is namelijk gewoon altijd het geval, dus dat mag je bij deze van ons even aannemen. Snel dus even op de onderstaande video klikken en meegluren aangezien Stubai aardig onder gestunt is. Wanneer het volgende avontuur van de kleine Zweed online gaat komen is nog maar even de vraag, maar tot die tijd zitten we wel even goed met deze edit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's