Freestyle. Video's - 14 juni 2019   16:48 Jesper Tjäder stunt op energiecentrale “Copenhill”

Door:

In de categorie “als je het aangeboden krijgt, waarom ook niet” is het dit keer Jesper Tjäder die op z’n ski’s van het dak van een energiecentrale af is gekomen!

We zouden er zelf niet zo snel opkomen, maar als je Jesper Tjäder bent en je krijgt de mogelijkheid aangeboden… Dan zou iedereen ‘m aanpakken, toch? Het gesprek over de telefoon met Jesper Tjäder, om ‘m hierheen te halen, moet een hele bijzondere zijn geweest en ook al krijgen we daar niets over te horen: de beelden zijn wel geniaal te noemen.

Want zeggen dat dit een unieke plek is om je ski’s onder te binden is uiteraard een understatement. Want van het dak van een energiecentrale naar beneden komen skiën? Dat vind je niet zo één, twee, drie in de buurt. Daarvoor moet je naar Kopenhagen waar de energiecentrale ongeveer zestig duizend huishoudens van warmte voorziet. Daarnaast verzorgt deze centrale ook nog eens dertig duizend huishoudens van elektriciteit en Jesper Tjäder gaat er gezellig bovenop staan om z’n tricks te showen.

In eerste instantie deed het ons een beetje aan Red Bull Playstreets denken. Je weet wel, dat event in Bad Gastein? Ja die, maar dan eh… Anders. En dit keer natuurlijk zonder sneeuw. En Audi heeft zich er mee bemoeid. En dit is op een powerplant in plaats van midden in het dorp.

Mmm, bij nader inzien toch wel genoeg verschillen om het niet te vergelijken met Red Bull Playstreets.

Anyway.

Tijd voor beeldmateriaal, want we snappen dat je er nog niet al teveel van snapt als je geen beelden hebt gezien. Daarom, klikken maar!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle