Video's - 4 december 2017   18:11 Jesse Augustinus stunt door uniek park in SnowWorld Landgraaf

Door:

SnowWorld Landgraaf is voor menig atleet dé plek om te gaan trainen wanneer de bergen iets te ver weg zijn en we geven ze hiervoor dan ook groot gelijk. Tussen al deze atleten zat ook de Nederlandse & door Red Bull gesponsorde snowboarder Jesse Augustinus die zich bij SnowWorld meldde waar een unieke setup speciaal voor hem gemaakt was. Daar is hij op los gegaan en dit alles is gefilmd, dus de beelden? Die zijn uiteraard na de klik te bekijken!

Ja dat SnowWorld Landgraaf is wel een plekkie hoor. Relatief gezien kan je binnen notime erg goed aan je tricks werken wat uiteraard nogal uniek is, gezien het feit dat we echt een f*cking t*f*s eind van de bergen afwonen en als je het dan zo kunt opvangen… Dan is dat uiteraard wel erg lekker te noemen. Uiteraard gaat deze tekst gepaard met alle respect voor de overige indoorhallen van de BeNeLux, maar laten we wel wezen: SnowWorld Landgraaf steekt er gewoon met kop en schouders boven iedereen uit wanneer het aankomt op een park.

Jesse Augustinus

Sure, het is niet één op één een skigebied met alles erop en d’r aan, maar SnowWorld Landgraaf doet wel aardig z’n best en dat trekt zeker in de zomer nog wel eens internationale atleten die komen trainen. Overigens kwam Jesse Augustinus dit keer niet om te trainen, maar wel om samen met Red Bull een verse edit in elkaar te draaien en daarvoor werd aardig wat uit de kast getrokken!

Jesse Augustinus

Zo zie je eigenlijk op bar weinig momenten dat de complete edit in SnowWorld Landgraaf geschoten is. Dit is dan ook precies het doel van deze edit, aangezien Jesse en Red Bull voor een indoor outdoor edit wilden gaan. Oftewel, het ziet er uit als een outdoor video terwijl alles gewoon in de sneeuwhal opgenomen is! Het heeft aardig wat scheppen en sjouwen met bomen gekost, waarvoor Jesse zelf acht nachten lang bezig is geweest. Kijk, dat is dedication voor je eigen video! Het ziet er dus best wel bijzonder uit met al die bomen in het park en de hoeveelheid lampen erbij maakt het plaatje aardig compleet. Check ‘m snel, moet Red Bull volgens jou snel terugkomen met zo’n setup in het park?

Bron:

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's