Video's - 8 januari 2020   12:54 John Jackson praat je bij over Cable Cams in Japan tijdens DRIVEN

Door:

John Jackson zit weer voor de camera en ook dit keer gaat het over hoe je je spullen moet gebruiken om een leipe film te maken zoals DRIVEN. Nu alleen geen drones, maar wel hoe je cable cams gebruikt terwijl je in Japan tussen de besneeuwde bomen zit. Of… Zit er wel een drone bij?

De vorige keer ging John Jackson zoals gezegd dus dieper in op de drones die gebruikt werden en hoe ze tijdens het maken van DRIVEN daar mee omgingen. Dit keer is het de beurt aan de cable cams om in de spotlight te staan en blijkbaar is dat nog wel even een dingetje. Of zoals John Jackson zegt: “A cable cam is kind off a pain in the butt to set up. It’s been a little tough to get the good shot you know, like. Nothing is ever enough for directors these days!”

We zouden het eerlijk gezegd niet weten, maar als we het even indenken dan snappen we het wel aardig. Plus de tekst “It’s a lot of effort to set up, but the reward is worth it” is ook wel écht waar. Want man, wat een beelden komen eruit. Ook al moet je wel eerst even zorgen dat je ‘m weet vast te maken. En dat doe je… Tussen bomen!

Het is zaak dat je een goede boom uitzoekt. want tja, als je geen goede boom hebt dan zal je zien dat hij halverwege knakt en dus een kapotte camera hent. en het shot niet. en dat wil je niet. want je wilt wel het shot. en de camera. Verder moet je niet alleen kijken of hij knakt, maar ook of er veel sneeuw bovenin de boom zit. Dat werkt ook niet erg mee, dus al die sneeuw moet eruit.

Zo zijn er nog wel een aantal andere momenten om bij stil te staan, maar dat kan John Jackson beter vertellen dan wij.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's