Freeride. Video's - 27 januari 2020   20:31 John Jackson praat je bij over het schieten van bucketlist materiaal

Door:

We hebben ondertussen aardig wat beelden gezien van John Jackson die de boel aan elkaar praat bij The Making of DRIVEN, maar wat ze nu toch zijn wezen doen?! 

Bucketlist momenten, we hebben ze allemaal. Bij de ene staat hij wat voller met wintersport momenten dan bij de andere, maar iedereen zal het hebben.Zo ook bij de crew van DRIVEN, die voor het maken van een snowboardfilm ook hun top 5 aan momenten hebben. Maar waar start je en hoe pak je het aan?

Gelukkig is daar nog ‘The Making of DRIVEN’, de behind the scenes webserie van de Pirate crew waarin John Jackson je op een meer dan prima manier vertelt hoe alles in z’n werk gaat.

Na de bijpraatsessie over ‘het schieten van epische snowboardactie’, ‘hoe werkt dat nou allemaal met cable cams’ en niet geheel onbelangrijk ‘hoe werkt de crew met drones en wat vinden ze ervan?’ is het nu dus aan de tekst en uitleg van John Jackson over de bucketlist momenten in een snowboardfilm.

Want eeh… Deze jongens hebben al aardig wat ervaring in de benen, dus als er iets is wat zij een bucketlist moment noemen? Dan is het wel echt een ding. Het voorbeeld wat ze nu aanhalen is overigens gewoon krankzinnig te noemen en daardoor extra leuk. Want snowboarden op een bijzondere plek is al een dingetje. Snowboarden van (of rondom) een slapende vulkaan is een aantal stappen verder, maar daar bleef het niet bij.

De crew gaat een actieve vulkaan in.

Yeah, let that one sink in a little.

Het laat nog maar eens zien hoe grandioos vet DRIVEN moet gaan worden, want wat we hieronder te zien krijgen is vast nog maar het tipje van de ijsberg.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride