Video's - 8 december 2017   16:00 Jon Olsson crost door Hong Kong in Formule E auto

Door:

Als enige op de baan met een Formule E auto door Hong Kong heen racen? Dat is wel echt iets voor Jon Olsson. Hij was dan ook als een kind zo blij dat hij het mocht gaan uitproberen en z’n reactie is dan ook erg geniaal, die uiteraard op de gevoelige plaat vastgelegd is!

Ja die Jon Olsson heeft zichzelf weer eens in een prima situatie weten te wurmen. Ditmaal is het de Formule E track die op ‘m ligt te wachten in Hong Kong en hier wordt de auto eens goed aan de tand gevoeld!

Maar goed, wat had je ook verwacht van Jon Olsson? Die kerel die jankt elke auto tot in de toeren begrenzer en daar nog eens doorheen dus dan zit je bij zo’n Formule E auto wel goed. Ook al moet Jon wel nog even wennen aan de snelheid die de elektrische auto weet te produceren, net zoals dat het een stratencircuit is en dat betekent…

…Dat elke stuurfout er eentje is waarbij je die complete auto naar de eeuwige jachtvelden kunt sturen. Ja, dat wil je natuurlijk niet en daarom besloot Jon Olsson dat het wellicht handig was om van te voren maar eens bij een simulator aan de slag te gaan. Dat bleek nog even niet te kunnen waardoor hij het moest doen met beelden vanaf zijn telefoon. Gelukkig voor Jon mocht hij van te voren nog mee gluren met iemand die de track al kent en dus kon daarna het feest beginnen!

Hoe dit allemaal af is gelopen zie je hieronder en je ziet ‘m ergens na z’n trip over het circuit van Hong Kong ook nog even in een andere camera praten, die beelden hebben we ook maar meteen voor je op weten te snorren. Dus je krijgt gewoon extra veel beeldmateriaal voor je neus, maar hier eerst de vlog van Jon Olsson!

Extra footage:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's