Video's - 17 april 2018   12:34 Jon Olsson doet de looping tijdens Audi Nines 2018

Door:

Of deed de looping van Audi Nines juist Jon Olsson? De ontmoeting tussen beide was namelijk verre van vlekkeloos!

Je hebt ‘m vast en zeker al eens voorbij zien komen: de looping die ze bij Audi Nines hebben gecreëerd en Jon Olsson zou Jon Olsson niet zijn wanneer hij ‘m zou gaan proberen. Jon is namelijk in Sölden geweest voor Audi Nines en dat komt écht niet omdat hij een dikke RS6+ rijdt.

Of wel. We weten niet hoe de samenwerking zit, maar vorig jaar was de Zweedse voormalig freestyle skiër ook aanwezig en dus was het ook dit jaar dat hij z’n neus liet zien. Eerst was er trouwens z’n plan om een double flip te doen, maar die moest ruimte maken voor de looping. Want tja, Jon Olsson moest daar natuurlijk z’n tanden in zetten en vol goede moed ging hij er mee aan de slag!

Met de nadruk op ‘aan de slag’ want er is een hoop gecrasht in Sölden. Sterker nog: Jon Olsson heeft het lang geprobeerd en na een uur of vijf aan testen en gecrash was het dan eindelijk zover: hij eh… Crashte nog maar eens.

Ging het dan helemaal niet zoals het hoorde? Jawel, maar daar was Jon Olsson dan weer zelf niet tevreden over. Dus, in de volgende vlog is er weer een kans dat we ‘m in strijd zien met de looping die Audi Nines heeft gebouwd. Of dat hij onderweg is naar Marbella, zoals hij het zelf nog even benadrukt. Welke het gaat worden zien we dalijk, eerst nog even deze vlog bekijken:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's