Video's - 3 maart 2018   15:31 Jon Olsson drift Lamborghini’s door de sneeuw met Nederlandse Jeroen Mul

Door:

Heli skiën in Livigno is leuk, maar dat is niet het hoogtepunt van z’n nieuwste vlog, Jon Olsson is namelijk op pad geweest met de Nederlandse autocoureur Jeroen Mul om Lamborghini’s door de sneeuw heen te stampen!

Nu is het overigens niet zo dat het heli skiën geen zak voorstelt waardoor je het kan gaan skippen, maar goed… Wanneer er een Nederlander of een Nederlands bedrijf langskomt in de vlogs van Jon Olsson? Dan willen we daar wel even extra aandacht aan besteden. En dit keer is dat dus Jeroen Mul, GT3 Junior Rijder bij Lamborghini en zoals je dus hieronder ook nog eens ziet Lamborghini Accademia Instructeur en “brand ambassador”, zoals hij tegen Autoblog vertelde in een interview.

Dit houdt in dat Jeroen proefritten begeleidt, de modellen presenteert en ook vertegenwoordigt de zevenentwintig jarige Mul het merk op verschillende luxury en lifestyle evenementen die over de complete wereld gehouden worden. Terwijl hij dus ook nog eens in de weekenden de kilometers aan elkaar rijgt op het circuit. Ja, dat klinkt inderdaad als een kneiter slechte baan als we het zo even vanaf de zijkant bekijken. Ahum…

Anyway, dit keer was het niemand minder dan Jon Olsson die bij Jeroen Mul de bijrijdersstoel warm ging houden om het naderhand zelf ook nog eens een keer te proberen. Of naja, proberen. Jon Olsson weet wel hoe je een Lamborghini overdwars krijgt in de sneeuw! Oh, en voordat we het vergeten, Janni Deler krijgt ook de mogelijkheid om met de felgekleurde vierwieler rondjes te draaien. Echt, Jeroen Mul, als je dit leest: we zijn f*cking jaloers op je, maar zeg even serieus: Janni Deler in je auto!? Waar rook ze naar? Hoe was ze in het echt? We need answers.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's