Video's - 27 juni 2018   19:28 Jon Olsson en Janni Deler zijn getrouwd en zo ziet hun huwelijk eruit

Door:

Nog inspiratie nodig hoe je je huwelijk wilt hebben? Jon Olsson weet er namelijk wel raad mee want hij heeft ‘m gevierd zoals alleen hij dat kan!

Én, z’n grote sponsor liet ook nog even van zich horen. Maar daarover later meer want ja dames en heren welkom bij Snowchamps Boulevard, blijkbaar ook nog eens de plek voor wanneer je op jacht bent naar inspiratie van een huwelijk!

Ofzoiets. Nee serieus, eerlijk gezegd weet ondergetekende ook nog steeds niet hoe hij zich hierbij moet voelen. Want tja, normaal gesproken gaat het hier over vette tricks, sicke edits, vage feiten en heel veel actie in de tent wat betreft wintersport, maar een huwelijk?

Nee, daar doen we meestal niet erg veel mee. Maar goed, dit hieronder is dan ook niet een normaal huwelijk, aangezien het Jon Olsson is. En Jon Olsson, hoe erg we het ook haten dat hij bijna nooit meer op ski’s staat, blijft toch de held uit Zweden die in z’n vroegere jaren z’n ski’s richting het podium stuurde.

Dusja, bij deze zijn we overstag gegaan en gaan we er toch maar even in mee. En dan bedoelen we dus het huwelijk van Jon Olsson, die op z’n eigen manier is gevierd. We zeiden namelijk dat z’n grote sponsor ook nog even van zich liet horen en daar was niets aan gelogen, want Red Bull had wel een heel bijzondere vinger in de pap wanneer we het hebben over de ringen.

Verder willen we er niets over kwijt, net zoals dat we de video van hieronder gewoon voor zich laat spreken. Check ‘m dus maar gewoon snel! Oh, en als je vraagt waar Lord Hans is…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's