Video's - 18 juni 2018   18:07 Jon Olsson gaat trouwen en dit is z’n bizarre vrijgezellenfeest

Door:

Jon Olsson stapt aankomende zaterdag 23 juni 2018 in het huwelijksbootje met Janni Deler en uiteraard ging dat gepaard met een vrijgezellenfeest waar je bek van open valt. Gelukkig hebben we de beelden nog anders zou je het niet geloven. Want een Janni 2.0, anyone?!

Pak de popcorn er maar even bij want het komende uur ben je onder de pannen! De Zweedse vlogger met ski achtergrond gaat zaterdag dus trouwen en daarmee gaat de hoop dat we ooit nog eens met Janni gaan trouwen ook voorbij gaat er dalijk een vlog online komen die in welke manier dan ook alle andere vlogs moet gaan overtreffen.

In ieder geval, die gedachte zouden we hebben als we in Benni z’n schoenen zouden staan, aangezien het de mooiste dag van Jon Olsson en Janni Deler moet gaan worden. Dan komt de grote vraag boven drijven want tja, hoe ga je dat oplossen?

Aan de andere kant hebben we natuurlijk niet te maken met de meest random persoon op het gebied van editen en dergelijke, waardoor we er wel vertrouwen in hebben dat het goed komt. Plus, jij dacht dat Jon Olsson één keer een vrijgezellenfeest voorgeschoteld kreeg? Dat is dus niet het geval, want de vader van Janni was een hoop van plan en wel hieronder te zien.

Dan door met de andere vlogs waarin Jon Olsson voor de tweede keer aan een vrijgezellenfeest begint. Hier gaat hij… Naja, woorden zullen het niet dekken, check het maar gewoon:

Maar het feest ging nog gewoon even vrolijk door en wel met eh… Ja, ook hier zoeken we naar mogelijkheden om het je te beschrijven, dus bekijk ‘m snel!

Met al het vrijgezellenfeesten is het voor Jon Olsson nu tijd om toch echt richting het huwelijk te gaan. Dit gebeurt allemaal met een aankondiging en die is hieronder te vinden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's