Video's - 3 februari 2017   9:04 Jon Olsson heeft zojuist een Rolls Royce gekocht en dit is ‘m

Door:

Veel liefdesverdriet van het verkopen van de Lamborghini heeft Jon Olsson zo te merken niet gehad want zijn zoektocht naar een nieuwe geliefde op vier wielen heeft niet bijzonder lang geduurd. Maar een bijzondere, nieuwe auto… Dat is het zeker geworden. Na een hoop geflirt en gefilm heeft hij in z’n nieuwste vlog de knoop dan eindelijk door gehakt waarbij Rolls Royce de strijd tussen alle keuzes heeft gewonnen!

Het zat er al wel een beetje aan te komen want Jon Olsson was de afgelopen periode niet bij de auto’s van Rolls Royce weg te slaan, maar je moet er uiteindelijk toch nog maar even je handtekening voor zetten. Je ziet ze niet zo vaak rondrijden en dat is met een reden. Eentje daarvan is dat Rolls Royce gewoon tergend duur is!

Maar goed, dan krijg je er wel een slagschip voor terug natuurlijk. Inclusief paraplu’s op plekken waar je het niet verwacht en een motorkap waar je een huis op kunt bouwen. Om naderhand in de tuin nog een feest te geven.

Ja, zo groot zijn die motorkappen van de Rolls Royce Wraith, no bullshit. Hoe dan ook, Jon Olsson heeft z’n handtekening gezet waardoor George de nieuwste aanwinst van de familie is geworden. George is overigens de naam die de Rolls Royce heeft gekregen, maar of hij nog steeds een George is wanneer Jon er mee klaar is…

…Want dat deze peperdure bolide een transformatie gaat krijgen is een feit. Het is niet de vraag of, maar meer een ‘wanneer’ in combinatie met de vraag ‘in welke mate’ want de voorgangers van de Rolls waren namelijk ook niet normaal uit de keuken gekomen. Een camo-wrapje in Jon Olsson stijl zal er sowieso op komen en we hoorden ook al iets over een andere uitlaat. Jon wil ‘m overigens voor het einde van februari klaar hebben, dus een megaklus zal het waarschijnlijk niet gaan worden!

Achja, we gaan het wel weer zien. Jon Olsson weet ons in ieder geval weer aardig te entertainen met zijn acties! Nu is alleen wel de vraag hoe zo’n Rolls Royce Wraith er uit ziet met een dakkoffer. Andere vraag is aan jullie trouwens; vinden jullie dat hij hier goed aan heeft gedaan, of had hij beter voor een ander merk kunnen kiezen?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's