Video's - 27 januari 2018   9:52 Jon Olsson jaagt George the Rolls & 750.000 dollar kostende G650 door de sneeuw

Door:

Jon Olsson meldt zich weer eens en dit doet hij zoals we ‘m graag zien! Wel meteen met een vlog van maar liefst twintig minuten. Maar goed, we kunnen je wel met droge ogen vertellen: hij is het weer ouderwets waard! Want mamma mia, op pad met George the Rolls, een Batmobile en nog meer gruwelijk dikke auto’s door de sneeuw van Noorwegen? De twintig minuten zijn om voordat je het weet!

De vlogs van Jon Olsson in de sneeuw van Noorwegen zijn al even bezig, dit is als we ons niet vergissen de derde vlog in de trip, maar tot dusver was het allemaal nog een beetje lafjes. Sure, de combinatie van dikke auto’s en dergelijke is echt heel jaloersmakend te noemen, maar als we even eerlijk zijn…

…Is dat niet wat we van Jon Olsson verwachten. We willen actie in de tent, we willen avontuur, we willen gekke momenten die we nergens anders vinden omdat Jon Olsson zo’n speciale freestyle skiër vlogger is! Nou, dit alles wat we net hebben opgenoemd komt 100% terug in de onderstaande vlog. Want wanneer je een Mercedes G650 door de sneeuw heen jaagt alsof het een ragbak is die erna naar de sloop gaat, dan heb je beeldmateriaal in handen waar we echt heel erg vrolijk van worden.

En niet te vergeten het feit dat George the Rolls weer even terug is in de vlogs! Auto Leitner uit Alkmaar, u wel bekend, heeft George onder z’n hoede en aangezien de G klasse nog bij Absolute Motors stond kreeg Jon Olsson zijn ouwe liefde even terug om er aan een trip mee te doen. En daar heeft hij méér dan goed gebruik van gemaakt. Of als we Jon Olsson even zelf mogen quoten. “Now we just need everybody to get in the car so we can drift cars that shouldn’t be drifted!”

Yup… Het is weer zo’n avontuur. Check ‘m snel na de klik!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's