Video's - 28 maart 2022   18:35 Jon Olsson koopt tweede (!) Porsche 993 GT2 voor episch nieuw project

Door:

“One way how to solve having a family car that only has two seats…. You have two of them!” Oke, dit is wel écht een Jon Olsson actie. De Zweedse ex-freestyle skiër heeft blijkbaar een tweede Porsche 993 GT2 gekocht en die moet nog bruter worden dan de eerste!

Als je nu pas inspringt en niet weet wat er gaande is dan zullen we je even bijpraten. Jon Olsson is weer een beetje terug met het ‘leuke dingen doen waar mensen op zitten te wachten’ en dat komt negen van de tien keer terug bij auto’s. Want tja, daar gaat het YouTube account van Jon Olsson gewoon goed op. 

Aangezien de rest van de wereld daar goed op gaat. En dat is niet voor niets, want die kreet uit de intro was schokkend genoeg nog niet eens het meest bizarre aan de video. Want eeh…

“So the plan is to create the most extreme Porsche 993 GT2 in the world!”

Okay, now we’re talking! Op dit moment is de Porsche 993 GT2 ruim 1000 kg zwaar met 800 pk, maar daar gaat dus verandering in aangebracht worden. Het verhaal gaat overigens nog verder, want Jon had dus eigenlijk deze auto al op het oog om te gaan kopen en hij deed voor de lol mee aan de veiling in Engeland. Niet wetende dat hij ook nog eens zou gaan winnen.

Uiteindelijk kon Jon Olsson z’n eerste Porsche niet uit z’n hart zetten en besloot dat hij ook deze wilde. Het hoe en wat verder weten we nog niet, want dit gebeurt allemaal omdat Jon een lekke band had met z’n kersverse Porsche 993 GT2 Evo. En om meteen maar even verder door te pakken met de video’s van Jon: in hun race tegen de klok om oprijd in Cyprus aan te komen komt de Porsche ook nog eens in aanraking met sneeuw! 

En ja, dit zijn meteen drie vlogs, maar je zult merken dat het snel wegkijkt. En als het je niet interesseert dan kan je er ook snel doorheen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's