Video's - 17 december 2016   17:47 Jon Olsson laat Janni Deler in z’n Lamborghini Huracán rijden

Door:

En nu is natuurlijk de grote vraag; hoe hels gaat de rit worden enne… Houdt ze de Lamborghini Huracán heel?

Nou, op dat laatste kunnen we alvast wel een volmondig ja zeggen, maar dat komt mede ook omdat we er gewoonweg niet omheen kunnen. Wanneer Janni de Lamborghini van Jon Olsson tegen, we noemen even een dwarsstraat, een boom zou hebben geparkeerd dan was het internet namelijk geëxplodeerd!

Want weten we de afgebrande Audi RS6 van Jon Olsson nog? Of nouja, we moeten eigenlijk de ex afgebrande Audi RS6 van Jon Olsson zeggen. Toen die auto van eigenaar verwisselde kwam het namelijk al bijna in het landelijke nieuws, laat staan toen hij gejat werd om naderhand in de fik te worden gezet!

Nee, dat heeft Janni Deler dus niet gedaan. Maar hoe ging de rit dan? Tja, eigenlijk, en dat komt mede omdat Janni nergens tegenaan heeft gezeten, valt het allemaal wel mee, ook al blijft het wel gewoon leuk om even ongegeneerd naar Janni te kijken. Gelukkig wordt het gas wel goed gevonden en dat blijkt erg verslavend te zijn! Ja, gevalletje no shit. Aja, Janni moest in het begin wel even wennen aan het feit dat de Lamborghini Huracán ontzettend veel peekaa’s tot zijn beschikking heeft, maar toen het metaal eenmaal gevonden was…

Jon Olsson vond het overigens in het begin wel een beetje spannend! Maar goed, dat is ergens wel te begrijpen uiteraard. We zien namelijk nooit iemand anders rijden in z’n auto, behalve Marcus dan. Die mag soms ook nog eens achter het stuur kruipen van de Huracán, maar daar blijft het veelal ook bij. Uiteraard, Janni is een uitzondering voor Jon, ook al geloven we niet dat hij haar heeft uitgekozen voor haar rijkunsten.

Achja, see for yourself hoe Janni Deler het er vanaf brengt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's