Video's - 27 juli 2018   15:49 Jon Olsson leidt je rond door z’n nieuwe, verbouwde huis in Marbella

Door:

Casa Castle in Marbella is voor een groot deel helemaal zoals Jon Olsson het voor ogen had en hij mag rete trots zijn op het resultaat. De mansion is namelijk niet alleen van buiten veranderd, maar vooral ook van binnen!

En dus was het volgens Jon Olsson wel weer eens tijd om de compleet verbouwde keet eens in het zonnetje te zetten. Alsof de zon daar in Marbella nog niet vaak genoeg staat te shinen… Maar goed, als je zin hebt in een soort van cribs, maar dan anders, dan ben je hier aan het goede adres.

En dan specifieker natuurlijk hieronder wanneer je op play klikt. De vorige keer zeiden we: “Zoals Jon Olsson ook al met z’n auto’s doet, dat gaat hij ook met z’n huis in Marbella doen. En dan bedoelen we niet dat hij het huis van meer PK’s gaat voorzien, maar wel dat er aanpassingen aan de binnen en buitenkant gedaan gaan worden.” en dat moment is nu aangebroken. Of nouja, was aangebroken want het hele hakken, zagen, slijpen en de bloed zweet en tranen laat hij in de vlog even achter zich…

…Nu kan je namelijk je kaak van de grond gaan rapen aangezien het huis in Marbella wel echt heel erg dik is geworden. Dat was hij natuurlijk al, maar nu is hij nog even iets extra leip. Én er is nieuws te melden, want wist je dat Jon Olsson ook nog eens in de meubilair branche zit?

Niet? Daar hoef je je niet voor te schamen, want we hadden zelf ook echt geen flauw idee totdat we hieronder op play hadden gedrukt. Jon Olsson heeft namelijk z’n eigen meubilair ontworpen en daar blijft het niet bij, maar wat dat allemaal nog meer is laten we aan de vlog over. Dus, tijd om je bakje erbij te halen en te beginnen met kwijlen, want deze mansion in Marbella is wel écht bruut te noemen. En dan heb je de onderste verdieping nog niet gezien…

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's