Video's - 4 november 2020   10:03 Jon Olsson test ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ een jaar na lancering voor het eerst uit

Door:

Jon Olsson z’n relatie met ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ is een speciale. Hij heeft ‘m namelijk al een jaar, maar nu pas kan hij ‘m testen en dat doet de Zweed maar al te graag! Klikken voor brute shots, bruut geluid én het verbaasde gezicht van Benni!

In een jaar tijd pas drie minuten met je auto hebben gereden. Tja, het klinkt heel logisch als je in een drukke stad woont en alles per fiets doet, maar goed… Waarschijnlijk heet je dan geen Jon Olsson. En woon je niet in Marbella. En ben je niet altijd onderweg.

Maar! Nu is ‘Leon The Audi RS6-R ABT’ eindelijk in de Spaanse badplaats en daar wordt geen minuut getwijfeld of de eerste sporen worden getrokken. Drone shots, parkeergarage momenten, tunnels… Alles wordt gedaan met deze 800+ PK vierwieler van Jon Olsson en hij is er zeker weten trots op. “This monster has over 800Hp and feels like a supercar! By far one of the build I’m the most proud of and honestly the best super family wagon there is on earth!” aldus de Zweed. Die overigens al een bod heeft gekregen van iets meer dan 300.000 euro voor Leon.

De reden waarom we allemaal zo lang moest wachten op beelden was dat hij kort na de introductie gestolen was en daarna heeft hij maanden op het politiebureau in Zweden gestaan. Toen Jon Olsson eindelijk weer met de Audi RS6-R ABT mocht buitenspelen kwam het coronavirus voorbij, waardoor alles nog maar eens opgeschort werd. En om het helemaal af te maken besloot Jon dat ABT de boel nog wel even mocht gaan verversen en dus heeft Leon The RS6 ook daar nog eens gelogeerd.

Het resultaat mag er, net zoals op dag 1, zeker zijn en de beelden blijven gewoon pure p*rno te noemen. Want we durven het met droge ogen te zeggen: de Audi RS6 blijft toch wel dé ultieme wintersportauto. Tijd voor beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's