Video's - 11 april 2015   15:38 Jon Olsson Videoblog #18: Max Burgers

Door:

Wij hadden de hele tijd de hoop gehouden dat de eerstvolgende videoblog er eentje zou gaan worden waar Jon zijn nieuwe Audi RS6 eens aan de tand ging voelen, maar dat is dus niet het geval. Dat is totaal niet het geval eigenlijk, want Jon Olsson gaat in videoblog #18 een eigen hamburger bouwen! Eh..?

Tja, het is dus een videoblog geworden waar we echt totaal niet van hadden verwacht dat Jon Olsson ‘m online zou gaan zetten, maar blijkbaar is het wel een erg belangrijk punt op z’n agenda. De Zweed zegt trouwens zelf dat, wanneer hij in Stockholm is, hij altijd even langs deze tent gaat, ook al zal het ons niet verbazen wanneer het logo van Bob’s Max Burgers nu ergens stiekem op z’n auto pronkt. Daarin geven we Max Burgers overigens groot gelijk want dit is meteen een geniale reclamestunt voor z’n hamburgerketen!

De reden waarom we hier zijn is dat de Zweedse freeskiër in de loop der jaren al een aantal pro model ski’s, helmen en brillen heeft gehad, maar van een pro model hamburger is het nog nooit gekomen. Daar moest dus verandering in komen, er was alleen één ding.. Jon is namelijk een enorme fan van hamburgers alleen hij is ook erg bezig met het gezond eten en leven. De grote vraag was dan ook of zoiets te combineren viel?

Waar wij ons meer mee bezig hielden was de vraag of professionele skiërs en snowboarders ook daadwerkelijk iets in de keuken voor elkaar konden krijgen. Want dat ze flips in de sneeuw kunnen maken is bekend, maar kunnen ze ook hun hamburgers laten flippen? Niet op de manier dat ze helemaal boos worden en door het lint gaan natuurlijk, want dat zou de kwaliteit van het eten geen goed doen, maar wel dat je ze door de lucht ziet vliegen en op de goeie kant terecht laat komen.

Al gauw bleek dat we hier geen antwoord op gingen krijgen, maar Jon heeft in ieder geval wel een pro model hamburger! Tja, we vinden het toch nog steeds raar om ‘Jon Olsson’ en ‘Pro Model Hamburger’ in één zin te zien staan, ook al zal dat wel aan ons liggen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's